top of page

DOCUтиждень

21 жовтня у Бердянській багатопрофільній гімназії №2 у рамках Всеукраїнської кампанії проти булінгу Docudays UA стартував DOCUтиждень. День 1🍁 21 жовтня для учнів 5-7 класів відбувся єдиний Урок проти булінгу та кібербулінгу.Розібратися з основними поняттями цькування допомогла документальна стрічка «Ми-різні»👫 Старшокласники долучилися до перегляду фільму «Документальне кіно Особлива історія».На прикладах кінореальних історій підлітків гімназисти намагалися уявити життя без булінгу. Цього дня було не тільки цікаво, а й корисно.

День 2🍁 22 жовтня гімназисти 5-7 класів переглянули та обговорили кінострічку «Джованні та балет на воді» нідерландського кінорежисера Астрід Буссінк.Аналізуючи сюжет фільму,діти наводили приклади з власного життя та давали оцінку героям.

На учнів 8-11 класів чекав тематичний урок проти булінгу і кібербулінгу.Гімназисти розібрали,які види цькування існують і як з ними боротися. Спілкування було жвавим,емоційним

День 3🍁 23 жовтня учні 8-11 класів долучилися до перегляду документального фільму «Булер»,заснованого на реальних подіях із життя режисера Лі Гірша.Емоції дітей впродовж фільму відображали їхнє негативне ставлення до цькування😱😔 Гімназистів 5-7 класів учителі інформатики запросили на інтерактивний урок проти кібербулінгу💻Під час заходу учні жваво обговорювали,як протистояти булінгу в Інтернеті.

День 4🍁 24 жовтня для учнів 5-7 класів відбулося підсумкове заняття DOCUтижня. Захід проходив у формі ділової гри «Булінг:знайди правильне рішення».Гімназисти були поділені на 3 групи: «Кривдники», «Жертви» та «Спостерігачі».Під час гри кожна група складала алгоритм поведінки,уявляючи себе у різних ролях. Ось що думають учасники підсумкового уроку:«Це супер!!З‘явилося відчуття впевненості,що цькуванню можна протистояти», «Я зрозумів,що необхідно враховувати думки інших». Усі дні DOCU/тижня для учнів 5-7 класів були динамічними, різносторонніми та завжди інформаційно насиченими.

Учні 8-11 класів сьогодні активно обговорювали фільм «Булер».Це була надзвичайна дискусія!Гімназисти,розуміючи складне становище головного героя,засуджували його кривдників,намагалися поставити себе на місце хлопця,пропонували можливі шляхи виходу із цієї складної ситуації.А найголовніше,що кожен дійшов висновку:дружба і солідарність допомагають боротися з булінгом.

День 5✨ Останнього дня DOCUтижня для учнів 8-11 класів відбувся підсумковий урок «Булінг.Як захистити себе». Під час заходу гімназисти обговорювали своє ставлення до проявів жорстокості серед однолітків,наводили приклади зі свого життя, коли хтось комусь робив боляче – чи то словом, чи фізично.Упродовж уроку гімназисти виконували різноманітні вправи,які якнайкраще доводили,що всі ми різні,гідні на повагу та особисте самовираження .Також сьогодні до роботи DOCUтижня долучилися і батьки наших учнів,яким було надано рекомендації ,як правильно реагувати,коли їхня дитина стає жертвою булінгу. Дякуємо #DOCUdays за можливість відкрито говорити про складні питання сьогодення,а саме: як самостійно визначати проблему цькування,як будувати діалог з булером і жертвою та до кого ж звернутися у разі потреби професійної допомоги.

ВИБРАНЕ
НОВИНИ
АРХІВ
ПОШУК ПО ТЕГАМ
МИ В СОЦМЕРЕЖАХ
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Batkam.jpg

РЕЄСТРАЦІЯ 

В 1-ИЙ КЛАС

Розклад дзвінків

1 ур.  08-00   -  08-45      

2 ур.  08-55   -  09-40      

3 ур.  10-00   -  10-45    

4 ур.  11-05   -  11-50    

5 ур.  12-00   -  12-45   

6 ур.  12-55   -  13-40   

7 ур.  13-50   -  14-35    

8 ур.  14-45   -  15-30   

71603-стоп-булінг-310х310-98-грн-min-400
covid-19-coronavirus-pandemic-red-virus-
bottom of page