top of page

Cемінар-практикум для педагогів-огранізаторів міста Бердянська


20 лютого 2018 року у багатопрофільній гімназії №2 відбувся семінар-практикум для педагогів-огранізаторів міста Бердянська за темою «Роль учнівського самоврядування у формуванні громадської свідомості підростаючого покоління засобами патріотичного виховання».

Даний семінар мав на меті обговорити основні аспекти формування громадянської свідомості сучасних школярів засобами патріотичного виховання, визначити роль учнівського самоврядування у зазначеному вище процесі; удосконалити фахові компетенції педагогів-організаторів, ознайомити учасників із системою роботи у напрямках національно-патріотичного виховання та учнівського самоврядування гімназії №2.

На семінарі були присутні методист ММК Васильєва С.М., методист ЦДЮТ Тютюннікова О.О., заступники директора з навчально-виховної роботи гімназії Служава Л.О. та Куватова Л.М.

Семінар розпочала заступник директора з навчально-виховної роботи гімназії Служава Л.О., вона оголосила тему та мету семінару.

Семінар складався з чотирьох блоків – теоретичного, презентаційного, практичного та підсумкового. У рамках теоретичного блоку педагог-організатор Верстуніна А.В. розповідала про проблеми патріотизму в сучасному науковому осмисленні, нові акценти національно-патріотичного виховання, аргументацію у національно-патріотичному вихованні та нормативно-правове забезпечення національно-патріотичного виховання дітей та молоді, також було презентовано роботу учнівського самоврядування у формуванні громадської свідомості підростаючого покоління. У практичній частині педагоги-організатори виконали вправу «Патріотом має бути кожен…», розробили портрет людини-патріота, написали листа байдужому, прийняли участь у майстер-класі по виготовленню патріотичної символіки «Колосок».

Методист міського відділу освіти Васильєва С.М. підвела підсумки роботи наприкінці семінару разом з методистами ЦДЮТ Тютюніковою О.О. та Кравцовою Н.І.

Семінар пройшов у атмосфері активного спілкування, піднесеного патріотичного настрою, взаєморозуміння й готовності педагогів до вирішення проблем у навчанні й вихованні молодого покоління.


ВИБРАНЕ
НОВИНИ
АРХІВ
ПОШУК ПО ТЕГАМ
МИ В СОЦМЕРЕЖАХ
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Batkam.jpg

РЕЄСТРАЦІЯ 

В 1-ИЙ КЛАС

Розклад дзвінків

1 ур.  08-00   -  08-45      

2 ур.  08-55   -  09-40      

3 ур.  10-00   -  10-45    

4 ур.  11-05   -  11-50    

5 ур.  12-00   -  12-45   

6 ур.  12-55   -  13-40   

7 ур.  13-50   -  14-35    

8 ур.  14-45   -  15-30   

71603-стоп-булінг-310х310-98-грн-min-400
covid-19-coronavirus-pandemic-red-virus-
bottom of page