top of page

ОГОЛОШЕННЯ


ОГОЛОШЕННЯ

про конкурс на заміщення посади директора Бердянської багатопрофільної гімназії № 2 Бердянської міської ради Запорізької області

Виконавчий комітет Бердянської міської ради оголошує конкурс на заміщення посади директора Бердянської багатопрофільної гімназії № 2 Бердянської міської ради Запорізької області

Бердянська багатопрофільна гімназія № 2 Бердянської міської ради Запорізької області розташована за адресою:

Запорізька область, м. Бердянськ. вул. Волонтерів 61/1

Оплата праці здійснюється на підставі наказу Міністерства освіти і науки України від 20.09.2005 № 557 (зі змінами 20.01.2017 № 81) , а саме: 18 тарифний розряд. Тривалість робочого тижня - 40 годин.

Посада директора закладу прирівнюються до посад педагогічних

працівників згідно з переліком педагогічних посад. Директор закладу загальної середньої освіти:

1) Відповідає за реалізацію завдань загальної середньої освіти, визначених законами України «Про освіту», «Про загальну середню освіту» та забезпечення рівня загальної середньої освіти у межах державних вимог до її змісту і обсягу.

2) Планує та організовує роботу закладу, видає відповідно до компетенції накази, контролює їх виконання.

3) Призначає на посади педагогічних та інших працівників та звільняє їх з посад відповідно до законодавства, затверджує їх посадові інструкції;

4) Здійснює контроль і керівництво за діяльністю закладу загальної середньої освіти.

5) Діє від імені закладу, представляє його в усіх державних та інших органах, установах і організаціях, укладає угоди з юридичними та фізичними особами.

6)Розпоряджається в установленому порядку майном і коштами закладу і відповідає за дотримання фінансової дисципліни та збереження матеріально – технічної бази закладу.

7) Видає у межах своєї компетенції накази , контролює їх виконання.

8) Контролює організацію харчування та медичного обслуговування дітей.

9) Затверджує правила внутрішнього трудового розпорядку за погодженням з профспілковим комітетом на загальних зборах колективу.

10) Щороку звітує про освітньо - виховну, методичну , економічну і фінансово-господарську діяльність закладу на загальних зборах колективу та звітних конференціях.

11) Планує, координує і контролює роботу педагогічних та інших працівників закладу.

12) Заохочує і стимулює творчу ініціативу працівників, підтримує сприятливий морально - психологічний клімат в колективі.

13) Затверджує графіки роботи, педагогічне навантаження працівників закладу тарифікаційні списки і графіки відпусток.

14) Керує діяльністю педагогічної ради.

15) Забезпечує облік, збереження і поповнення навчально-матеріальної бази, облік і збереження документації; організовує діловодство, ведення бухгалтерського обліку і статистичної звітності.

16) Забезпечує дотримання санітарно-гігієнічних, протипожежних норм і правил ,охорони праці , безпечної життєдіяльності дітей і працівників.

17) Організовує профілактичну роботу щодо попередження травматизму.

18) Впроваджує заходи з питань енергозбереження та контроль за їх використанням.

19) Представляє заклад у відносинах з державними органами, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями.

На посаду директора призначається особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту на рівні спеціаліста або магістра, стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсі (оригінали та копії): - заяву про участь у конкурсі; - мотиваційний лист про участь у конкурсі довільної форми; - паспорт громадянина України; - автобіографію; або резюме; - документ про освіту; - трудову книжка; - довідку про відсутність судимості; - перспективний план розвитку закладу освіти; - особистий листок з обліку кадрів;

- військово-обліковий документ (за наявності); - письмову згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації. Документи для участі у конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня публікації оголошення за адресою: відділ освіти виконкому Бердянської міської ради, вулиця Університетська, 33, м.Бердянськ, Запорізької області. Дата і місце проведення конкурсного відбору учасникам конкурсу будуть повідомлені додатково. Контактна особа – Шадуріна Галина Петрівна (тел. 35651), електронна пошта kadry_oono@ukr.net.

Етапи проведення конкурсу: - прийняття та розгляд документів від осіб, які бажають взяти участь у конкурсі (30 календарних днів); - перевірка поданих документів на відповідність установленим законодавством вимогам (5 робочих днів); - проведення конкурсного відбору

  • публічна та відкрита презентація перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти ( до 20 хв.);

  • іспит складається письмово за екзаменаційними білетами, які відкриваються у присутності членів конкурсної комісії та пропонуються кандидатові за його вибором. Загальний час для підготовки відповідей на питання екзаменаційного білета становить 60 хвилин з перевірки знання законодавства;

До кожного білета включаються 6 питань :

- 2 питання на знання Конституції України;

- 2 питання – знання Закону України «Про запобігання корупції»;

- 2 питання - знання Закону України «Про загальну середню освіту».

Для оцінювання використовується п'ятибальна система.

  • співбесіда з конкурсною комісією;

- визначення переможця конкурсу; - оприлюднення результатів конкурсу.

Начальник відділу освіти В.М.Липський

ВИБРАНЕ
НОВИНИ
АРХІВ
ПОШУК ПО ТЕГАМ
МИ В СОЦМЕРЕЖАХ
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Batkam.jpg

РЕЄСТРАЦІЯ 

В 1-ИЙ КЛАС

Розклад дзвінків

1 ур.  08-00   -  08-45      

2 ур.  08-55   -  09-40      

3 ур.  10-00   -  10-45    

4 ур.  11-05   -  11-50    

5 ур.  12-00   -  12-45   

6 ур.  12-55   -  13-40   

7 ур.  13-50   -  14-35    

8 ур.  14-45   -  15-30   

71603-стоп-булінг-310х310-98-грн-min-400
covid-19-coronavirus-pandemic-red-virus-
bottom of page