top of page

У Бердянській багатопрофільній гімназії №2 триває Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

День 2 Сьогодні день у гімназії розпочався єдиною виховною годиною «Я хочу жити без насильства».Учні всіх класів,спілкуючись,зрозуміли руйнівну силу насилля та необхідність жити у світі,де панує мир та злагода. У кожному кабінеті гімназисти оформили тематичний куточок «Приєднуємось до світу без насилля». Першачки із задоволенням взяли участь у тренінгу «Навички миробудування і безконфліктного спілкування»(класовод Христова Л.М.). Учні 6-А разом з класним керівником Балабановою Т.Д. провели виховний захід «Діти проти насильства».

День 3 Сьогодні учнів 11 класу запросили на інтерактивну дискусію «Проблема насильства-шляхи подолання»(класний керівник Крот В.Г.).Гімназисти познайомилися із законодавчою базою щодо проблеми запобігання та заборони всіх форм насильства та жорстокого поводження з дітьми.Також у ході заходу були розглянуті ситуації,коли хтось зазнає насильства та що необхідно робити у таких випадках. Наприкінці дискусії усі учасники склали пам‘ятку «Шо робити,якщо ти став жертвою насилля». Упродовж дня гімназисти 5-11 класів під час перерв із паперових долоньок створювали велике серце. Так у гімназії з’явилася стіна доброти «Наші долоньки проти насильства».

День 4 Сьогодні учнів 10 класу запросили на бібліотечну годину «Зміни життя-зупини насильство».Бібліотекар Щербань О.В. приділила увагу питанням насилля у сім‘ї.Інформація супроводжувалася демонстрацією тематичної літератури та переглядом відеоролика «Насилля в родині-глобальна проблема ХХI». Бібліотекар дала поради десятикласникам як вберегти себе від насильства в сім‘ї та закликала усіх не бути байдужими щодо проявів насильства у школі та за її межами.

День 5 Сьогодні учні 7 класів взяли участь у інтерактивному флешмобі «Краще танцювати,ніж ображати».До організації заходу долучилися дівчата-старшокласниці,які стали тренерами танцювального флешмобу. Як розповіли учасники акції, таким чином вони хочуть привернути увагу однолітків до проблеми насильства,образ та жорстокої поведінки у школі. Гімназисти у незвичний спосіб закликали дітей не боятися говорити про проблему і не уникати допомоги.

День 6 Навіть у вихідні учні активно беруть участь в акції «16 днів проти насильства». 30 листопада всі охочі гімназисти долучилися до марафону написання листів одноліткам «Я проти насильства!». До цієї справи кожен поставився творчо і креативно :хтось малював на своєму листі,а хтось вирізав і приклеював різноманітні фігурки. Щира подяка всім,хто не залишився байдужим до актуальної проблеми сьогодення.

ВИБРАНЕ
НОВИНИ
АРХІВ
ПОШУК ПО ТЕГАМ
МИ В СОЦМЕРЕЖАХ
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Batkam.jpg

РЕЄСТРАЦІЯ 

В 1-ИЙ КЛАС

Розклад дзвінків

1 ур.  08-00   -  08-45      

2 ур.  08-55   -  09-40      

3 ур.  10-00   -  10-45    

4 ур.  11-05   -  11-50    

5 ур.  12-00   -  12-45   

6 ур.  12-55   -  13-40   

7 ур.  13-50   -  14-35    

8 ур.  14-45   -  15-30   

71603-стоп-булінг-310х310-98-грн-min-400
covid-19-coronavirus-pandemic-red-virus-
bottom of page