top of page

У Бердянській багатопрофільній гімназії №2 триває Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

День 7 1 грудня представники гімназії №2 відвідали театралізоване дійство,фото театр «Світ без насилля!» у ЦКіМ «Нафтохімік». Захід організувала ГО «Жінка майбутнього» за підтримкою Програми ООН із відновлення та розбудови миру та фінансування ЄС. Театральна вистава,фотовиставка, інформаційні зони, перегляд відео-все було дуже цікавим, змістовним, а найголовніше побудовано на реальних фактах з життя. Атмосфера заходу змушувала замислитися щодо можливих страшних наслідків через насилля. Відвідавши виставку, мабуть, кожен зрозумів, що не можна мовчати, коли потрапив у скрутне становище, щоб життя не закінчилося трагедією,як у молодої дівчини, героїні відеоролику.

День 8 Сьогодні,2 грудня,до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом та порозуміння з ВІЛ-інфікованими учні організували флешмоб «Страшна хвороба — не перешкода для дружніх стосунків». Гімназисти із власних червоних стрічок створили одну велику. Вона стала символом розуміння і підтримки хворих.

День 9 У рамках акції «16 днів проти насильства» та Міжнародного дня людей з інвалідністю відбувся флешмоб «Щасливі разом»,що об'єднав всіх учнів нашого закладу. На гімназистів чекала чудова подорож на символічному кораблі у країну, де немає насилля. Захід розпочався з вітального слова капітана- директора Данилової Н.О.,яка дала старт подорожі і наголосила на необхідності навчитися жити, поважаючи права інших людей. А далі найцікавіше:у ході флешмоба гімназисти 1-8 класів у різний спосіб висловлювали своє уявлення ідеального світу та по черзі прикрашали вітрила корабля «Щасливе дитинство».Так на символічному кораблі з'явилися саморобні прапори, різнокольорові мушлі, морські зіроньки, земна куля, мешканці планети. Далі естафету підхопили старшокласники, вони із багатьох паперових сердець створили велике серце Азова, закликаючи всіх згуртуватися, краще пізнати себе, подарувати кожному частинку свого тепла, миру і доброти. Прикрашений корабель та серце Азова стали втіленням мрії про світ без насилля та святковою фотозоною.

День 10 З метою сприяння створенню безпечного середовища в школі був проведений тренінг для учнів 3-А класу «Скажемо насильству «Ні!»(класовод Худолєєва В.В.)Учні вчилися висловлювати свою точку зору щодо насилля у школі та застосовувати різні методи та прийоми протидії проявам насильства.У ході заходу учасники тренінгу використовували метод «мозкового штурму»,роботу у групах. Найбільш активні діти були під час вправи «Надірване серце»,що направлена на розвиток співчуття та дружнього ставлення до інших.

День 11 Сьогодні для учнів 8-х класів було проведено виховний захід з елементами тренінгу " У світі бракує на всіх доброти". На прикладах життєвих історій діти розглянули варіанти виходу із різноманітних складних ситуацій,розповіли,як можна відстояти власну думку і не стати жертвою психологічного чи фізичного насилля.

День 12 У п'ятницю,6 грудня, учні старших класів взяли участь в акції "Запали свічку". Захід присвячено жертвам кривавої стрілянини у Монреалі.Хвилиною мовчання гімназисти вшанували пам‘ять 14 жінок-студенток, вбитих злочинцем лише через те, що вони були феміністками.Запалені свічки стали символом протидії насильству.

ВИБРАНЕ
НОВИНИ
АРХІВ
ПОШУК ПО ТЕГАМ
МИ В СОЦМЕРЕЖАХ
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Batkam.jpg

РЕЄСТРАЦІЯ 

В 1-ИЙ КЛАС

Розклад дзвінків

1 ур.  08-00   -  08-45      

2 ур.  08-55   -  09-40      

3 ур.  10-00   -  10-45    

4 ур.  11-05   -  11-50    

5 ур.  12-00   -  12-45   

6 ур.  12-55   -  13-40   

7 ур.  13-50   -  14-35    

8 ур.  14-45   -  15-30   

71603-стоп-булінг-310х310-98-грн-min-400
covid-19-coronavirus-pandemic-red-virus-
bottom of page