top of page

УВАГА!

Пам’ятка для батьків та учнів багатопрофільної гімназії №2

«Особливості організації освітнього процесу у Бердянській багатопрофільній гімназії №2 та створення безпечних умов у 2020-2021 н.р.»

У зв’язку з продовженням пандемії COVID-19 ми маємо дотримуватись санітарних вимог, які прописані в тимчасових рекомендація МОЗ:


1) Перше вересня буде проведено в новому форматі: лінійки не буде, класні керівники та учні зустрічаються перед першим уроком на території гімназії на дистанції від інших класів. Усі організаційні питання вчитель вирішить з вами онлайн. Усі вчителі готують святкування у межах класу в гімназії, на природі тощо.

Для 1-х, 10-х та 11-го класів організована урочиста виховна година на подвір’ї гімназії із дотриманням усіх санітарних норм.


2) Гімназія повноцінно навчатиметься в одну зміну.

  • Початок занять о 08:00.

  • Група продовженого дня для 1-4-х класів працює в звичайному режимі.

  • Учні приходять до гімназії на навчання вчасно (без запізнень!) у визначений гімназією час: з 07:45 до 07:50. Усі учні чекають на подвір’ї свого вчителя чи класного керівника, який заведе весь клас до кабінету.

3) Допуск учнів до гімназії проводиться організовано через три входи, рух лише одними сходами (класний керівник кожного класу повідомить цю інформацію дітям та батькам). По всій гімназії ходити учням не дозволяється.


4) Навчання буде в одному класі. Рух учнів по гімназії буде обмежено: переходити в інший кабінет гімназистибудуть лише на деякі предмети при поділу на групи, до спортзалу та кабінетів інформатики.


5) Температурний скринінг обов’язковий для всіх працівників гімназії.


6) Батьки перед виходом із дому проводять термометрію у дитини, оцінюють стан її здоров'я та стан здоров'я самого себе. Ні в якому разі не відпускають дітей до гімназії з температурою, сильним головним болем, нежиттю чи кашлем. Тобто, будь-які ознаки ОРВІ – дитина залишається вдома. До 8:00 телефоном повідомити про це класного керівника.

Шановні батьки!

Пам'ятайте про власну персональну відповідальність за правдивість інформації про стан здоров'я дитини.

Велике прохання до батьків, хворих дітей до закладу освіти не приводити.

Учні з ознаками хвороби прийматися НЕ БУДУТЬ.


7) Під час перерв учні 5-11 класів повинні ходити в масках, на уроках маски дозволяється знімати. Зміна масок кожні три години. Якщо у дітей будуть маски багаторазового використання, то обов'язково мати герметичні пакети (zip-пакет або папка на кнопці) – один для використаної маски, інший для нової чи запасної. Для запасної одноразової маски також повинен бути пакетик. Для використаних одноразових масок у гумназії розміщено спеціальні урни з табличкою призначення.


8) Щоденно перед початком уроку буде проводитись опитування учнів стосовно їх самопочуття.


9) У разі виявлення ознак захворювання здобувачів освіти тимчасово ізолюватимемо в спеціально відведене приміщення закладу, інформуватимемо батьків чи інших законних представників та прийматимемо узгоджене рішення щодо направлення хворого до закладу охорони здоров'я.


10) За умови поганого самопочуття учень повинен повідомити про свій стан здоров'я класного керівника при ранковій зустрічі або вчителя, у якого урок.


11) Якщо дитина після хвороби приступає до навчання, батьки обов'язково мають надати медичну довідку про те, що дитина здорова.


12) На кожному вході до гімназії у чергового на вахті розташована антисептична рідина. При вході до закладу учасникам освітнього процесу рекомендовано обробляти руки антисептиком.

Увага!!! Якщо ваша дитина має алергію на дезінфектори, обов’язково повідомте про це класного керівника.


13) Організоване харчування учнів 1-4 класів буде проводитись у відповідності з графіком.


14) Для учнів 5-11 класів та дітей із сімей пільгових категорій харчування проводиться за попереднім замовленням (згідно графіку).


15) Батьки забезпечують своїх дітей питною водою з використанням індивідуальної ємності.


16) Гімназія забезпечить в кінці дня очищення та дезінфекцію твердих поверхонь, а також провітрювання протягом дня на кожній перерві не менше 10 хвилин.


17) З урахуванням тимчасових рекомендацій МОЗ України, затверджених Постановами від 30.07.2020 № 42, від 22 серпня 2020 року № 50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» та листа МОН України від 05.08.2020 № 1/9-420, спрямованих на запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби (COVID-19), вхід у приміщення гімназії батьків або супроводжуючих осіб (бабусь, дідусів та ін.) з початком навчального року ЗАБОРОНЕНО.


18) Спілкування батьків з учителями буде здійснюватися дистанційно за допомогою будь-яких зручних для всіх сторін засобів зв’язку.


19) Для отримання оперативної інформації є група гімназії у фейсбуці , а також сайт закладу.

Адміністрація Бердянської багатопрофільної гімназії №2

ВИБРАНЕ
НОВИНИ
АРХІВ
ПОШУК ПО ТЕГАМ
МИ В СОЦМЕРЕЖАХ
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Batkam.jpg

РЕЄСТРАЦІЯ 

В 1-ИЙ КЛАС

Розклад дзвінків

1 ур.  08-00   -  08-45      

2 ур.  08-55   -  09-40      

3 ур.  10-00   -  10-45    

4 ур.  11-05   -  11-50    

5 ур.  12-00   -  12-45   

6 ур.  12-55   -  13-40   

7 ур.  13-50   -  14-35    

8 ур.  14-45   -  15-30   

71603-стоп-булінг-310х310-98-грн-min-400
covid-19-coronavirus-pandemic-red-virus-
bottom of page